Er du en af vores 2 fantastiske praktikanter til efteråret 2018?

16-croissant-heaven-compressor.gif

MAD, MENNESKER, DESIGN OG INSTALLATIONER. VIL DU FINDE UD AF, HVORDAN ALT DET PASSER SAMMEN?

Bite Me er en startup med kontor i den smukke Villa Kultur på Østerbro i København. Vi arbejder i mødestedet mellem mad, mennesker og design og udvikler og leverer interaktive mad-oplevelser for en række spændende projekter og partnere.

Hvad skal jeg lave?

Vi sammensætter et efterårshold bestående af i alt 5 personer udover de forskellige samarbejdspartnere, der løber rundt i forbindelse med vores projekter. Vi har brug for 2 praktikanter;

  • 1 med interesse og evner for foto og video
  • 1 med interesse og evner for produkt design, opbygning af events og installationer og/eller scenografi.

En nysgerrighed på at arbejde med sociale medier, kreativ udvikling og/eller PR ville være bonus.

Hvem skal jeg være?

Nok bare dig selv. Vi går ikke meget op i præcise uddannelser, så længe du kan nikke til noget af det ovenfor, være dygtig og begejstret og så skal du selvfølgelig være glad for mad, design og mennesker. Det er vigtigt at kunne flydende engelsk, mens dansk er et plus. Muligvis overlever du ikke uden et smil på læben og en vis entusiasme for, når tingene pludselig går hurtigt. Og så skal du kunne være hos os i mindst 2 måneder men helst op til 5 måneder.

Hvad får jeg ud af det?

Vi synes selv, at vi er vildt seje, men derudover er den magiske Villa Kultur et ret dejligt og unikt arbejdssted med både frokostordning, fredagsbar og et netværk af kreative mennesker. Vi har desværre ikke mulighed for at betale løn under praktik, men der kan eventuelt være mulighed for  lønnet praktisk arbejde i forbindelse med events udover selve praktikforløbet.

Hvad skal jeg så gøre nu?

Du skal skrive til anastasia@bitemecrew.com senest den 17. juni. Send en kort motiveret ansøgning og beskriv, hvad du kan, hvad du vil og hvorfor du gerne vil være med hos os. Husk at vedhæfte et CV og/eller portfolio mv.

Jonas Grøn